Inblick har under flera veckor sökt Svenska Frimurare Orden för att få en kommentar till ritualerna.

4 reaktioner på ”Inblick har under flera veckor sökt Svenska Frimurare Orden för att få en kommentar till ritualerna.”

 1. Ha, ha – jag ler, för du vet absolut inget och gissar bara. Den nyfikenhet du uttrycker är roande, underbar läsning och Kenneth Adolfsson har fullständigt fel.

  Gilla

 2. Frimurare är vidriga psykopater som tror att dom är odödliga eller nåt, med sina töntiga små ockulta ritualer och fjolliga små smyghomo möten.
  Pedofiler är dom med största sannolikhet med, eftersom dom ofta friar andra pedofiler osv, eller kortar deras straff. Samma sak med våldtäktsmän etc, så dom känner väl någon slags form av empati för de andra psykopaterna där ute, eftersom dom själva uppenbarligen är psykopater.
  Samma sak med politiker, samma sak med alla andra myndigheter etc i lilleputtlandet Sverige, landet där allt och alla som ska styra samhället och vara bra förebilder för oss andra är dom verkligt smutsiga grisarna, dom riktigt onda och kriminella, och dom kommer UNDAN med allt med, just för att dom samarbetar med varandra och byggt upp hela systemet på ett sånt sjukt sätt så det passar psykopaterna i toppen perfekt.
  Men det finns ett slut för alla, och även frimurare, pedofiler, satanister och allt vad dessa korrupta grisar nu är kommer dö även dom, så vad ska dom med sin lilla titel till, eller sin feta lön osv, dom kommer ju ändå dö förr eller senare. Jag hoppas personligen på så fort som möligt. Psykopater vimlar det av, lite FÖR mycket heh, och speciellt i lilla Sverige har jag märkt. Det är den farligaste psykiska störnigen en människa kan ha, och det finns heller inget botemedel mot den störningen så dom kommer att få leva som psykopater tills den dag dom dör, finns inget hopp eller hjälp för dom demonerna.
  Jag har 0 respekt och 0 förtroende för polisen, advokater, politiker/regeringen, myndigheter i övrigt. Ju mer man forskar om vad som döljer sig bakom fasaden desto mer inser man hur allt hänger ihop.
  Jag hoppas bara att resten av folket där ute vaknar och börjar förstå även dom, och helst också GÖRA något åt saken.
  Att välja att stå så mycket utanför systemet som möjligt är en bra början. Revolt är en ännu bättre idé.
  Problemet är bara att i Sverige är folk för fega och naiva. Dom hajjar inte, och dom vågar inte, men dom kan vara jävligt stöddiga och elaka mot andra minsann, men dom vågar inte sätta upp sig mot dom verkliga svinen, vilket är mycket märkligt.
  För mig är det här landet kaputt. Det kommer gå käpprätt åt helvete för det här landet och det har vi nog alla redan börjat märka.
  Likaså kommer det bokstavligt talat gå käpprätt åt helvete för alla psykopater, men det tror dom ju aldrig själva,såklart. Psykopater tror att dom kommer undan med ALLT, det är ett av deras kännetecken. MEN dom kommer aldrig längre än till helvetet, dom fula, onda demonerna. Hoppas deras vidriga beteende och metoder och feta inkomster etc var värt det?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s