SvD skam över ett Europa

3 reaktioner på ”SvD skam över ett Europa”

 1. Jäkligt bra skrivet Morgan. Det är nog så här som många tänker. Såg på TV idag att MSM börjar bli rädda för sådana som oss, i och med att de har seminarier om hur man ska motarbeta oss. Anne Ramberg sa tom att Advokatsamfundets första och största uppgift är att värna om demokratin i Sverige. Vilket jäkla dravel, men visst finns det nyttiga idioter som tror på vad hon säger.

  Gilla

  1. När kommer debatten om den svenska politiken som sålt sig till kapitalet och sviker sina väljare allt mer och allt tydligare med feta löner från andra sidan förhandlingsbord som knappt hunnit kallna. För mig känns det som landsförräderi när jag ser typer som Reinfeldt som plockar ut 156000kr i mån i omställningsbidrag samtidigt som hans bolag omsätter miljoner och gör miljoner i vinst, ovanpå detta ”handplockad” till internationella uppdrag.

   När börjar Poliser som är dåligt betalda o uppskattade av regeringen extraknäcka som kriminellas rådgivare precis som revisorer hjälper storbolag att slippa skatt? Vi längst ner betalar all skatt medans de längst upp i näringskedjan minimerar sina åtaganden. Dvs ingen betalar skatt i relation till de vinster de gör på oss alla andra, ska man sitta med i båten ska man också betala för det eller hivas överbord!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s